dijous, 18 de novembre del 2010

II Jornades Síndrome d'Asperger Terres de l'Ebre

L'Associació Síndrome d'Asperger i Espectre Autista de les Terres de l'Ebre ha organitzat pel dissabte 27 de novembre al matí les II Jornades Síndrome d'Asperger Terres de l'Ebre.

L'acte serà presentat pels senyors Ismael Roldán, Director dels Serveis Territorials de Salut a les Terres de l’Ebre, Ferran Bel, alcalde de Tortosa, i el doctor Jaume Rosal, Cap de Secció del Servei de Pediatria de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, i el programa de les jornades tractarà els següents aspectes:

TRASTORN DE L’ESPECTRE AUTISTA EN L’ADOLESCÈNCIA I DIFICULTATS PSIQUIÀTRIQUES ASSOCIADESSra. Isabel Rueda, psiquiatra de la Unitat Específica del Trastorn del Desenvolupament (UETD) de l’Hospital Sant Joan de Déu;

TRASTORN DE L’ESPECTRE AUTISTA EN L’ADOLESCÈNCIA, INTERVENCIÓ PSICOLÒGICA I CONSIDERACIONS SOBRE UN DIAGNÒSTIC TARDÀSra. Marta Maristany, psicòloga i coordinadora de la Unitat Específica del Trastorn del Desenvolupament (UETD) de l’Hospital Sant Joan de Déu;

LA TUTELA. QUAN ÉS EL MOMENT?Sr. Jordi Morató-Aragones Pàmies, membre de l’Associació Asperger de Catalunya. Magistrat Suplent del Tribunal Superior de Justicia i advocat no exercent.

També hi haurà un torn obert de paraules, i farà la cloenda el Sr. Adam Tomàs Roiget, Director dels Serveis Territorials d’Acció Social i Ciutadania de les Terres de l’Ebre.

Les persones interessades, podeu assistir a la Sala d'Actes del Montepio de Conductors Sant Cristòfol, de Tortosa, a la Rambla Catalunya, 28-30, entre les 10.45 i les 14 h.